NorskEnglish

Velkommen til oss på Amalie Hotell

Velkommen til et lunt og hjemmekoselig hotell i hjertet av Tromsø by. Vår rolige og fine plassering i sentrum gir oss nærhet til de fleste av byens fasiliteter som butikker, restauranter og opplevelser.

Vårt ønske er at du som gjest skal ha det godt hos oss. Vi tar mål av oss å være et foretrukket valg av overnattingssted når du kommer til Tromsø. Siden åpningen i 2000 har vi opparbeidet oss mange stamgjester, som kommer tilbake til oss igjen og igjen. Noe som gjør oss sikker på at vi som et kjedefritt hotell gjør tingene riktig.    

Amalie hotell har i dag 48 rom som alle er godt utstyrt med kabel-TV, kaffe- og tekokere, buksepresse med strykejern, hårføner og minibar. Det er trådløst internett på hele huset, samt en gjeste-PC i resepsjonen. Vi på hotellet hjelper deg gjerne med anbefalinger av hva som kan oppleves eller hvor man kan gå ut og spise.

Fra kl. 13.00 til 17.30 kan du steke dine egne vafler. På søndager står vafler fremme fra 14.00 til 17.30.

Kaffe og te står stort sett alltid fremme til din disposisjon.

Vi på Amalie Hotell ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

Send oss din forespørsel direkte til Amalie Hotell

 Bookingforespørsel                      

 Om sommeren har vi fine muligheter for motorsykkelparkering. Hotellet disponerer ikke egen parkering for biler, det er flere kommunale parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til hotellet. Det er også mange innendørsparkering i fjellanlegget til Tromsø kommune

 

Ønsker du og bestille rom med en gang

BOOK NÅ! 

Powered by Booking.com